Trapetsi

Sammoojat on erikoistunut tuottamaan elämyspalveluita lapsille ja nuorille. Tyypillisesti seikkailulliset aktiviteetit rakennetaan osaksi leiriä tai tapahtumaa. Palveluiden hinnoittelu tapahtuu tarjouksen perusteella. Ajallisesti palveluiden tuottaminen sijoittuu koulujen loma-aikoihin ja viikonloppuihin. Elämysten järjestäminen aikuisryhmille on toki myös mahdollista. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat elämyksellistä ohjelmaa lastenleirille tai vaikka yllätyksen synttärisankarille.

trapetsihyppy

Perinteisistä metsään rakennettavista seikkailuvirityksistä trapetsi on kestosuosikki. Tehtävä ei ole motorisesti kovin vaativa, mutta psyykkisesti melko kuormittava ja siten haasteellinen. Kaksivaiheisessa tehtävässä tulee ensin kiivetä 6 metriä korkean tolpan päässä olevalle pienelle levylle seisomaan. Seuraavaksi edessä on hyppy trapetsiin, joka näyttää olevan aivan liian kaukana. Lopuksi varmistaja laskee seikkailijan köyden varassa alas.

Trapetsin pystyttäminen Sammoojien siirrrettävään malliin vaatii kolme järeää puuta kolmion muodossa sopivan kaukana toisistaan. Paikan soveltuvuus on syytä tarkistaa etukäteen, ettei tule yllätyksiä.

Ryhmäkoon ylittäessä 10 henkilöä, on osalle porukkaa tarpeen järjestää oheisohjelmaa esim. jousiammuntaa.