Korikiipeily

Sammoojat on erikoistunut tuottamaan elämyspalveluita lapsille ja nuorille. Tyypillisesti seikkailulliset aktiviteetit rakennetaan osaksi leiriä tai tapahtumaa. Palveluiden hinnoittelu tapahtuu tarjouksen perusteella. Ajallisesti palveluiden tuottaminen sijoittuu koulujen loma-aikoihin ja viikonloppuihin. Elämysten järjestäminen aikuisryhmille on toki myös mahdollista. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat elämyksellistä ohjelmaa lastenleirille tai vaikka yllätyksen synttärisankarille.

korikiipeily

Pinoa maitolaatikoita itsesi alle mahdollisimman korkea torni. Huimapäisimmät ja huolellisimmat korikiipeilijät pystyvät uskomattomiin suorituksiin. Korikiipeilyn viehätys on tuloksen mitattavuudessa ja lajin tasapuolisuudessa - päällepäin ei voi henkilöstä nähdä tuleeko hän menestymään lajissa vai ei. Koripinon romahtaminen ja kiipeilijän alaslaskeminen köyden varassa on myös elämys.

Korikiipeilyn turvalliseen järjästämiseen vaditaan tasinen suhteellisen alusta, sopivia puita yläköysivarmistuksen rakentamiseen ja riittävästi tilaa korien kaatumiselle.

Ryhmäkoon ylittäessä 10 henkilöä, on osalle porukkaa tarpeen järjestää oheisohjelmaa esim. jousiammuntaa.