Jääkiipeily

Sammoojat on erikoistunut tuottamaan elämyspalveluita lapsille ja nuorille. Tyypillisesti seikkailulliset aktiviteetit rakennetaan osaksi leiriä tai tapahtumaa. Palveluiden hinnoittelu tapahtuu tarjouksen perusteella. Ajallisesti palveluiden tuottaminen sijoittuu koulujen loma-aikoihin ja viikonloppuihin. Elämysten järjestäminen aikuisryhmille on toki myös mahdollista. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat elämyksellistä ohjelmaa lastenleirille tai vaikka yllätyksen synttärisankarille.

jääputouskiipeily

Kiipeilyn kuninkuuslaji jääputouskiipeily on tosimiesten/naisten/henkilöiden hommaa. Jäähakuilla lyömällä pyritään saamaan pitävä ote jääseinästä. Jäykkiin kenkiin (esim. laskettelumonoihin) kiinnitetyillä teräväkärkisillä jääraudoilla saadaan seinästä ote jaloille. Veri pakenee käsistä ja jäähileet lentelevät. Kumpi loppuu ensin voimat vai seinä?

Sopivia jääputouksia ei Suomessa valitettavasti ole liikaa. Mikäli sopiva paikka on saavutettavissa ja siellä on lupa kiipeillä, on jääputouskiipeily yksi hienoimmista elämyksistä seikkailutoiminnassa.

Ryhmäkoon ylittäessä 10 henkilöä, on osalle porukkaa tarpeen järjestää oheisohjelmaa.